Боди* Имам най-готиния дядо на света

Бебешко боди "Имам най-готиния дядо на света"


Не са много магазините за детски дрешки, които разполагат с предложения от този сорт, но при нас в Торбалан можете да откриете всичко. Бодито за малки момченца с надпис “Имам най-готиния дядо на света! И аз го обичам безкрайно!” е предложение, което си струва да обмислите ако дядото на бебчо скоро има рожден ден или друг празник. Да се появите пред него с малкото бебче облечено в тази дрешка е нещо, което ще разтопи сърцето му със сигурност.

Ако вече сте решили, че наистина имате нужда от тази дрешка, то цената в никакъв случай не бива да ви притеснява. Бодито струва само 12 лева, което е несравнимо ниска цена в сравнение с повечето предложения на пазара, особено ако направите паралел с предложенията с подобно или същото качество. А тук то е наистина много високо.  Платът е от наистина много високо качество и няма да се повреди ни най-малко дори и след многократни изпирания. Освен това щампата е много качествена и това няма да я направи по-бледа или по-малко цветна.

Бодито за малки момченца с надпис “Имам най-готиния дядо на света! И аз го обичам безкрайно!” се предлага в много стилен дизайн, който има класически щрихи за боди. То е бяло и се балансира изключително добре от пъстрата щампа със стилизирана табела, на която е изписан част от надписа.

Бодито е наистина много удобно, защото то позволява не само голяма свобода на движение, но също так и изключителна мекота и комфорт при носене. Освен това, дрешката се предлага в 8 различни размера, което покрива целият възрастов диапазон от 0 до 30 месечна възраст.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Боди* Имам най-готиния дядо на света

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: 136
  • Наличност: На склад
  • 14.50лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.29 / 7 гласа

0 отзива / Напишете отзив