Кърпа за кръщене с името на детето и дата в син цвят

Предстоящото кръщене винаги е нещо, което предизвиква голяма суматоха. Причината е в приготовленията, покупките, гостите и в цялото това вълнение, което ни кара да правим неспокойно дори и съвсем дребни на пръв поглед неща. Наред с многобройните неща, които трябва да се купят за кръщенето на едно бебе, няма как да не споменем и кърпата. Именно тя е сред важните неща, за които трябва да се сетим и да помислим предварително. При нас ще откриете няколко различни предложения, сред които това е едно от най-добрите и със сигурност ще привлече вниманието ви.

Щампата

Щампата на кърпата за кръщене подсказва, че артикулът е предназначен предимно за момченца, макар че това съвсем не е задължително. Причината за това е съчетанието от различни нюанси на синия цвят, които се съчетават много умело един с друг, постигайки стилен и модерен ефект. Самата щампа представлява малък син биберон, над който има сини сърчица. Това е допълнено от кратък текст в страни от картинката, на който се изписва името на бебето и датата на кръщенето. Важно е за целта да не забравяте да напишете името и датата по време на поръчка, тъй като ние няма как да я знаем в противен случай.

Удобство и лесна за поддържане

Тази кърпа за кръщене не само изглежда добре. Тя е и много удобна за поддържане, тъй като се пере с голяма лекота и без особено усилие, като това може да се прави с всякакви перилни препарати. От друга страна, сушенето също няма да повреди тази качествена материя. Повечето дрехи се захабяват бързо при повтарящо се ползване на сушилня, но тук това няма да се случи. Платът в допълнение е и много приятен на допир, така че можете да сте абсолютно сигурни, че няма да направите компромиса с удобството на вашето бебе.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Кърпа за кръщене с името на детето и дата в син цвят

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: Л006
  • 14.00лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.59 / 17 гласа

0 отзива / Напишете отзив