Кърпа за кръщене вече съм християнче с пупи в син цвят

Ако на вашето малко момченце скоро му предстои кръщене, вероятно сте доста напрегнати и развълнувани в същото време. Истината е, че това е наистина важно събитие и за повечето родители подготовката идва малко на нагорно, защото има твърде много неща,за които трябва да се помисли предварително. Това си е направо като един вид малко сватбено тържество. Предвид, че кръщенето се извършва с помощта на вода, може би вече се замисляте, че трябва да купите хубави кърпи за повода, а това автоматично поставя магазина на Торбалан на едно от първите места във вашия списък със сайтове, които трябва да посетите.

Специална кърпа за кръщене

Специално създадената за този голям ден кърпа за кръщене е нещо, което наистина много ще допадне на нуждите около този повод. Кърпата е не много голяма, но за сметка на това е изключително високо качество, както по отношение на използваните материали, така и като ниво на изработката. Това се вижда от пръв поглед. Кърпата е бяла на цвят и доста нежно изработена. Нейната мека и деликатна материя създава приятно усещане при допир. В средата има поставен специална за този повод щампа, която гласи "Вече съм християнче". Отдолу има поставена по-малка щампа на сини обувчици за бебе.

Качество на всяка цена

Макар и изключително изгодна като продукт, тази кърпа е много приятна при ползване. Тя не дразни и не притрива деликатната кожа, но в същото време подсушава безупречно. Много е важно да се отбележи също така, че кърпата е изключително лесна за поддръжка. Ние сме на ясно, че няма да я ползвате само по този повод, защото тя е достатъчно качествена за да се използва и след това на ежедневна база.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Кърпа за кръщене вече съм християнче с пупи в син цвят

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: Л013
  • 14.00лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.60 / 5 гласа

0 отзива / Напишете отзив