Кърпа за кръщене вече съм християнче с панделка в син цвят

При наближаване на кръщене на малко бебе родителите често изпадат в истинска паника, защото това е едно наистина голямо и важно събитие. Обикновено се събират много приятели и роднини, а родителите се стараят всичко да бъде безупречно и да няма никакви неприятни изненади или пък нещо да се окаже забравено. Ако ви предстои подобно събитие, тогава не бива да се колебаете да се обърнете към нас и да разгледате всички подходящи за целта артикули в Торбалан.

Избор, който няма да ви разочарова

Кърпата за кръщене, която можете да откриете при нас, предлага високо качество на изработката и отлично подбрани материали. Тя е елегантна и едновременно с това съвсем подходяща за малко дете. Тя има стилна кройка, а на цвят е бяла. В средата с големи сини букви е отпечатана щампа, която гласи "Вече съм християнче". От двете страни на надписа в синьо има две малки сини птиченца, които летят едно към друго. Синият цвят на щампата прави кърпата много подходяща за момченца, но тя е също толкова добър избор и за момиченца. Кърпата задължително трябва да присъства на кръщенето, защото с нея трябва да повиете бебето след като божият служител отслужи ритуала. Тогава бебчо ще е мокър и кърпата ще му дойде много добре.

Можете да я ползвате и след това

Разбира се, това че сте купили кърпата специално за кръщене далеч не означава, че тя ще се използва само по този повод. Тя е един качествен продукт, който след това можете да използвате ежедневно без проблем. Тя ще има дълъг живот, защото този тип материя трудно се амортизира. Освен това и щампата се изработва по начин, който предполага продължителен живот и неподатливост към изтриване.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Кърпа за кръщене вече съм християнче с панделка в син цвят

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: Л010
  • 14.00лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.50 / 12 гласа

0 отзива / Напишете отзив