Кърпа за кръщене с името на детето и дата от страни

Когато имате малко бебе едно от многобройните неща, за които идва момент да помислите е евентуалното негово или нейно кръщене. Това е важно събитие от живота на всяко семейство или поне на по-религиозните и набожни такива. Обикновено тогава настъпва голяма суматоха, която е продиктуван от желанието ни да направим всичко правилно и да не се прецакаме.

Специалната кърпа за кръщене

В магазина на Торбалан ще намерите няколко различни предложения на кърпи, които са създадени за ползване специално за кръщене. Общото между всички тях е, че всички изглеждат доста оригинални и уникални. В този конкретен случай става дума за бяла кърпа с елегантна и фина кройка, която е изработена изцяло в бял цвят. Тя би могла да остане незабелязана ако не беше щампата, на която се изписва името на вашето бебе. Към името на момченцето може да се прибави и датата на кръщенето. За да се направи това обаче, от вас се очаква при поръчка да попълните внимателно всички полета с информация за име и дата.

Разнообразие от цветове

Не всички желаят тяхната кърпа за кръщене да бъде със синя щампа. Макар и този цвят да е много популярен за покупка на различни дрешки и артикули за момченца, тук предлагаме и две други опции. Едната е в зелено. Този цвят има отчетливо успокояващо въздействие и се смята за неутрален, което позволява да поръчате този модел и за момиченце. Същото се отнася и за щампата в жълто, чието силно и жизнено излъчване трудно може да се опише. Който и цвят да изберете за щампата обаче, не бива да се съмнявате в неговата устойчивост. Дрехата може да се пере постоянно, но щампата няма да избледнее или да загуби яркостта си.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Кърпа за кръщене с името на детето и дата от страни

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: Л007
  • 14.00лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.40 / 15 гласа

0 отзива / Напишете отзив