Кърпа за кръщене в син цвят с името на детето

Кърпа с име и надпис "Светото кръщене"


Кърпата е една от вещите, които взимат главно участие в ритуала на кръщенето. Точно поради тази причина, ние от Торбалан изработихме красиви предложения за подарък. Предлагаме ви модел кърпа за кръщене с надпис и име за момче, които да поднесете на специалния празник. От една страна подаръкът ви ще е много функционален, а от друга ще остане скъп и сантиментален спомен за родителите, а и за самото дете.

Покупка на кърпа с щампа и име

Щампованият надпис е „Свето Кръщение“ с много красив шрифт. Към него ние ви позволяваме да ни кажете какво е името на бъдещото християнче, за да го отпечатаме и да направим изненадата ви още по-персонално насочена. Добавили сме и стилни елементи – кръст, птички и орнаменти, които да предадат още по-разкошен вид на кърпата за кръщене.

Създали сме този артикул в два цвята, които идеално подхождат на малко момче – синьо и зелено. Ако желаете да изработим кърпата за кръщене с други тонове, то свържете се с нас и с радост ще откликнем на желанието ви.

Материята на кърпата е чист памук. Ярките цветове на надписа, няма да се променят след многократно изпиране, ако се спазват указанията за употреба. Размерите й са 28х49 см. Гарантираме ви, че ще изненадате изключително приятно родителите на момчето, ако се насочите към този артикул.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Кърпа за кръщене в син цвят с името на детето

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: Л001
  • 14.00лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.53 / 19 гласа

0 отзива / Напишете отзив