Семеен комплект

Магазинът на Торбалан е известен със своите оригинални и нестандартни предложени, които могат да ви спестят много време и усилия, които бихте прекарали в търсене на подходящ подарък за ваше приятелско семейство или пък защо не за вашето собствено семейство.

Комплект за цялото семейство

Бихме искали да предложим на вашето внимание комплект "Аз обичам моето семейство". Той се състои съответно от мъжка тениска за татко, дамска тениска за мама, бебешко боди и малък размер детска тениска, ато всички те имат надпис, който гласи "Аз обичам моето семейство".

Възможности за персонализация

Ако имате желание, имената на всеки един член от вашето семейство могат да бъдат дпълнително изписани или пък това може да бъде само фамилията, например "Семейство Иванови". Всичко това зависи изцяло от вас. Освен това, ако желаете можете да замените някой от артикулите в комплекта, например ако имате две бебета или пък ако и двете ви деца вече са надраснали възрастта за носене на бебешко боди. Това е нещо, което решавате само вие.

Размерите

Важно е да се съобразите с това, че размерите се доуточняват при поръчката. Комплектът не е стандартен, защото е важно да се прояви гъвкавост по отношение на ръста и телосложението на потребителите.

Как изглеждат дрехите от комплекта?

Дрехите от комплекта са бели на цвят. Щампата е черна с надпис "Аз обичам моето семейство", където думата обичам е заменена от голямо сърце в червен цвят, което наподобява кристал или диамант. Дрехите са в подчертано спортен стил и са много удобни за ежедневно носене. Те не са съобразени с конкретен повод и могат да се носят самостоятелно или с други връхни дрехи през различните сезони от годината.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Семеен комплект

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: 270
  • Наличност: На склад
  • 63.00лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.57 / 14 гласа

0 отзива / Напишете отзив