Комплект тениски за баща и дъщеря

Комплект тениски за баща и дъщеря със закачливи надписи


Комплект тениски за баща и дъщеря с определение е нещо, което всеки татко трябва да купи за себе си и за малкото си момиче. Имайки предвид колко важен е бащата за развитието на малката дама, това е един прекрасен начин да се затвърдят отношенията между тях и да се изгради ценна връзка, която да трае завинаги.

Двете тениски са бели на цвят, а на лицевата страна е написано забавно определение. На татковата тениска има определение за татко, което гласи “Пазителят на портмонето и финансов мениджър, знае правилата на всички игри”, а тениската за момичето има надпис, който казва “Темперамент с панделка, любимката на всички”. Закачливите надписи винаги повдигат настроението и духа на всички, правейки атмосферата наоколо жизнерадостна и весела.

Тениската за таткото се предлага в пет различни размера, които са както следва S, M, L, XL и XXL. Размерите на тениската за момиче обаче са цели 13! Причината е тази, че дрешките са предназначени за девойки с ръст между 74 и 146 сантиметра, което е еквивалент на почти бебе до млада девойка.

Тениските имат още едно голямо предимство и това е, че се поддържат много лесно и се перат с всякакви перилни препарати. Нито материята, нито поставената щампа могат по някакъв начин да се износят и изтрият, така че нямате повод за притеснение.

Качеството е неизменно и все пак цената е просто отлична. Тя е само 33 лева, имайки предвид, че тук става дума за две различни дрехи, които могат да се носят всеки ден и по всякакъв повод. Те могат да се облекат както за разходка, така и за спорт, както у дома, така и в комбинация със спортно елегантни дрехи на работа и на училище.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Комплект тениски за баща и дъщеря

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: 268
  • Наличност: На склад
  • 30.30лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.45 / 11 гласа

0 отзива / Напишете отзив