Комплект тениски за СВЕТИ ВАЛЕНТИН с надпис на английски

Тениски за Свети Валентин с щампа на английски


Забавният комплект тениски за мъж и жена с весел надпис на английски е чудесен подарък за ваши близки, които сте забелязали, че често спорят и никога не отстъпват един на друг. Това може да е майка ви, която често спори с баща ви, но може да е и най-добрата ви приятелка, което никога не отстъпва на партньора си и ска да е права дори и когато греши. Можете да подарите дрехата и на брат си, който винаги се инати и ядосва приятелката си с безсмислено упорство.

Комплектът е доста качествен като изработка. Материалите са надеждни и издръжливи, а платът предлага усещане за комфорт дори и когато вече сте прали дрехата стотици пъти и в други случаи материята би загрубяла. Не и този път обаче. Платът се запазва в отлично състояние, като същото може да се каже и за щампата, която няма да загуби яркост. В допълнение, дизайнът е много стилен и прави и мъжа, и жената да изглеждат добре.

Забавният комплект тениски за мъж и жена с весел надпис на английски гласи “Господин Прав” и “Госпожа Винаги Права”, което може да повдигне настроението и да прехвърли разправиите между влюбените на едно друго ниво, когато те всичко ще приемат на шега и с усмивка.

Ако се питате дали ще намерите подходящия размер тениска за себе си или за своя партньор, знайте, че повод за тревоги няма. Дрехите се предлагат съответно в 5 номерации за него и в 4 номерации за нея. Това прави комплекта подходящ за всеки тип хора, независимо от техния ръст в сантиметри или на типа фигура. Съвсем естествено, трябва да подчертаем и това, че тениските се избират независимо една от друга, тоест номера за жената и номера за мъжа нямат нищо общо по между си.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Комплект тениски за СВЕТИ ВАЛЕНТИН с надпис на английски

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: 298
  • Наличност: На склад
  • 33.80лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.33 / 18 гласа

0 отзива / Напишете отзив