Тениска Имам прекрасна дъщеря

Тениска "Имам прекрасна дъщеря - Имам още пистолет лопата алиби"


Тениската “Имам прекрасна дъщеря” е подходящ подарък за всеки мъж. Можете да купите такава за своя брат, съпруг или пък за приятел. Важното е само и единствено поводът да е подходящ, тъй като чисто тематично дрехата е предназначена за бащи на момичета. Сами разбирате, че ако дрехата се подири на баща на момче всички ще останат изненадани. По отношение на повода обаче повод за притеснение няма. Коледа, Нова година, имен ден, рожден ден или друг повод - не бива да се безпокоите ни най-малко.

Тениска “Имам прекрасна дъщеря” е черна на цвят дреха, на лицевата страна на която има щампа с бял цвят, която гласи “Имам прекрасна дъщеря. Имам още:пистолет, лопата, алиби”. Щампата е забавна и разбира се това е написано с голяма доза чувство за хумор. Самата щампа е много устойчива и може да издържи много време без да изглежда избеляла или захабена. Тениската е чудесна и по отношение на кройката, защото тя някак придава по-атлетичен вънщен вид и кара човек да покрие деликатно дребните недостатъци във физиката.

Освен всичко останало, дрехата е много издръжлива. Въпреки сравнително ниската си цена, тя предлага много високо качество на материалите. Платът може да се пере редовно дори и със силни перилни препарати. Това в същото време няма ни най-малко да намали качеството му нито във външния вид, нито по отношение на усещането при контакт с материята. Същото важи и за щампата, която дори и след много пъти през които сте я пускали в пералнята няма да загуби и частица от своя цвят и яркост.

Дрехата се предлага на разположение на потребителите в 5 различни размера Тя може да покрие нуждите на всеки един човек, независимо какво е неговото телосложение, неговият ръст или неговата структура на тялото.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Тениска Имам прекрасна дъщеря

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: Г020
  • Наличност: На склад
  • 18.90лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.25 / 10 гласа

0 отзива / Напишете отзив