Имам най-прекрасната МАЙКА на света

Истината е, че много голяма част от бащите забравят да изразяват благодарността си на своите половинки, заради това, че са ги дарили с деца. Обикновено се сещат за това единствено тогава, когато съществува някакъв повод. Ние от Торбалан в никакъв случай не толерираме това и сме готови да съдействаме, така че картината да придобие един съвсем различен облик и силния пол да изразява с думи или дела уважението и обичта си към хората, които са им подарили най-ценния подарък, а именно техните деца.

В този ред на мисли ние създадохме модел, който сме сигурни, че няма как да не породи сълзи от щастие в очите на всяка майка. Имам най-прекрасната МАЙКА на света е именно надписът, който можете да прочетете върху меката, пухкава и фина дрешка, предназначена както за току – що родените момиченца, така и за подрастващите вече дами на възраст до две годинки.

Имам най-прекрасната МАЙКА на света – за всяка всеотдайна майка

Едва ли съществува жена, която би останала безразлична при вида на подобно облекло и то не облечено върху кой да е, а върху собственото й дете. Със  сигурност радостта, която ще изпита в  този момент, не би могла да се опише с думи. Ако искате да породите подобно вълнение, то сега е моментът да извършите покупка. Не забравяйте, че имате възможността да се възползвате от куп привилегии, за които ние сме се погрижили.

Първото и най-важно нещо е да посочите размера, който желаете да прибавите в кошницата. За да отговорим на търсенето на колко се може повече потребители, то ние създадохме дрехата в редица номера, пасващи дори на най-малките момиченца. Можете да посочите дали бодито да бъде изработено с къс или дълъг ръкав, според това какви са климатичните условия навън.

Имам най-прекрасната МАЙКА на света е страхотна изненада за всяка жена, подарила живот!

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Имам най-прекрасната МАЙКА на света

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: 468
  • Наличност: На склад
  • 14.50лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.71 / 7 гласа

0 отзива / Напишете отзив