Дамска тениска с рози Силна, Горда, Непобедима

Осми март е един от най-красивите празници, отпразнувани от всяка жена. На този ден нежните създания се чувстват специални, красиви и недостижими. От тях блика странна емоция и чувство за непобедимост. Ако познавате жени, на които се възхищавате и искате да ги зарадвате с нещо малко, но истински сантиментално, то ние от Торбалан ви препоръчваме един от любимите ни модели дамски тениски с рози "Силна, Горда, Непобедима".

Моделът е изваян до съвършенство, така че самият дизайн успява да въздейства по изключително красив начин върху всяка ценяща изкуството дама. За направата на тази великолепна щампа, ние си служим с висок клас мастила, които многократно са доказали, че са напълно безвредни за човешкия организъм. Освен това те не губят част от яркостта и наситеността си, дори и след поредица от изпирания. Единственото, което можем да ви посъветваме, е да следвате стриктно инструкциите, посочени върху етикета на дрехата. Така ще си осигурите максимално дълъг живот на любимата тениска.

Дамска тениска с рози "Силна, Горда, Непобедима" – страхотен жест за 8 – ми март

Тази тениска е в състояние да породи сълзи от щастие в очите на всяка жена. Все пак нека не забравяме, че върху нея е изписано послание, което нежните създания със сигурност копнеят да чуят. Казано по друг начин, дизайнерското творение е най-милият комплимент, който можете да направите. Тениската е подходяща като подарък както за любимата ви майка, леля, сестра, така и за приятелка, с която сте неразделни в живота си.

Избирайки да поръчате Дамска тениска с рози "Силна, Горда, Непобедима", то вие сте на път да подарите свръх емоция, за която ще получите в замяна истинска благодарност!

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Дамска тениска с рози Силна, Горда, Непобедима

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: Г042
  • Наличност: На склад
  • 18.90лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.44 / 16 гласа

0 отзива / Напишете отзив