Възглавница Сувенир за Кръщене

Когато бъдете поканени на кръщене, то в съзнанието ви мигновено се прокрадва идеята да поднесете на празнуващия нещо, специално изработено за него. Все пак това е празник, който се провежда веднъж в живота на човек и следва да бъде отбелязан подобаващо. Ние от Торбалан ви предлагаме Възглавница Сувенир за Кръщене, която със сигурност е в състояние да задоволи всичките ви представи за уникален и неповторим подарък.

Възглавница Сувенир за Кръщене – превърнете празника в още по-специален

Тази мини възглавничка е наистина изключителна. Причините за това са няколко. На първо място е нейната биография. Върху лицевата й страна са изписани името и датата на човека, който празнува. За целта е необходимо да попълните полето, намиращо се в дясно от снимката на самия артикул. Ако имате някакви специални изисквания, то моля да ни ги посочите, за да можете да получите точно онази възглавничка, която сте си представяли.

Моделът се предлага в два варианта – с къдрички и без къдрички. Ако сте решили да поръчате втория вариант, то цената ви спада драстично. Материалът е изключително фин и нежен, точно като за Кръщене. Коприненото му усещане успява да допринесе за още повече празничност и тържественост.

Възглавница Сувенир за Кръщене е перфектното допълнение към подаръка на всяко малко християнче. Подобен жест със сигурност ще се помни дълго време, а освен това самата възглавничка вероятно ще остане като спомен за цял живот. Ние ви предлагаме идеи, които нямат аналог. Възглавница Сувенир за Кръщене е доказателство за това!

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Възглавница Сувенир за Кръщене

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: М031
  • Наличност: На склад
  • 24.95лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.50 / 10 гласа

0 отзива / Напишете отзив