Коледно боди с тиранти*

Коледното боди за момче на възраст о 0 до 30 месеца е чудесно решение за майките, които искат да измислят нещо оригинално по отношение на облеклото на бебето за събирането с близки и роднини по коледните празници. Дрехата е интересна и същевременно много разумна като цена, което обяснява интереса и все по-големия брой доволни клиенти.

Щампата

Щампата на това момчешко боди е разпростряна на цялата лицева страна на бодито, което иначе е бяло на цвят Тя има ярки цветове, които основно са представени от червено и зелено. Щампата представлява имитация на тиранти и на забавна огромна по размер папионка. Щампата не случайно е отпечатана в тези цветове. Причината е, че тя е специално създадена за коледните празници, а именно червеното и зеленото се асоциират най-тясно като цветове с Коледа.

Кройка и размери

Бебешкото боди се предлага в 8 различни размера, които съответстват на възрастта от раждането до навършването на 2 години и половина. Това е изключително полезно да се знае, защото всички сме наясно колко бързо растат децата и това, което е по мярка на 6 месечното бебе е малко за 9 месечното. За да направите поръча е необходимо да измерите точният ръст на бебчо. Всеки размер е описан подробно, пояснявайки се на какъв ръст съответства определения модел боди.

Удобно за бебчо и за вас

Това бебешко боди предлага наистина много голямо удобство както за бебчо, така и за вас. От една страна, за вас ще е по-удобно да подменяте пеленките на малчугана, защото бодито има специално създаден отвор с копченца, който позволява старият използван памперс да се смени с чист само с помощта на няколко съвсем прости движения и за не повече от минута.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Коледно боди с тиранти*

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: 257
  • Наличност: На склад
  • 14.50лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.60 / 5 гласа

0 отзива / Напишете отзив