Иван името на победителя бебешко боди

Ако скоро ще гостувате на семейство, в което има бебе с името Иван, а поводът е Иванов ден, тогава трябва да помислите за малък жест, с който да зарадвате хората. Или пък може би имате дете с това име, което скоро ще празнува именния си ден и сте поканили гости? Какъвто и да е случаят при вас, ние от Торбалан имаме едно изключително предложение.

Бебешкото боди с щампа за Иван е чудесен продукт, който комбинира без компромиси топ качество и страхотна цена, като дизайнът ще ви очарова. Това е отличен начин да спестите пари от скъпи подаръци, не без да се лишавате от качество и комфорт, защото все пак децата изискват грижа и внимание.

Щампата

Картинката върху това бебешко боди изобразява създание, което съчетава глава на лъв и тяло на мъж. Съществото ясно изразява сила и мощ, което се съчетава с не малко количество царственост. На цвят щампата е златиста, а под картинката е изписано с красив шрифт "Иван - името на победителя". Щампата заема главната предна част на дрехата и определя цялостния ѝ дизайн. Освен това, тя е много устойчива във времето и няма да се поддаде на различните перилни препарати, така че бодито обещава да изглежда като ново докато детето не порасне твърде много за да го носи.

Поръчката

Дрехата се предлага в цели 8 размера, тъй като обикновено децата в тази ранна възраст растат изключително лесно. На практика, дрехите трябва да се подменят на всеки няколко месеца. Това обяснява и голямото разнообразие от размери, които имат за цел да покрият нуждите на бебетата до 30 месеца.

Важен момент при поръчка е да обърнете специално внимание на това, че под продукта има таблица. В нея ще откриете подробна информация за всеки отделен модел бебешко боди и за това на каква дължина и ширина то отговаря в сантиметри.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Иван името на победителя бебешко боди

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: 461
  • Наличност: На склад
  • 14.50лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.46 / 13 гласа

0 отзива / Напишете отзив