Стикер за детска стая - СЛОНЧЕ

Стикерите за стена са едно практично решение за детската спалня, особено когато разполагаме с ограничено жилищно пространство. Те са изгодни като цена, не изискват подръжка и са изключително ефикасни от гледна точка на ефект. Ето защо ние от “Торбалан” ви предлагаме чудесни решения, с които можете да постигнете повече от добри резултати в интериора.

Цветове и възможности

Стикерите за стена се предлагат в различни варианти, цветове и форми. Стикерът с име и слонче е наличен в 27 различни цвята. Това ви гарантира, че ще можете да адаптирате декорацията към вашите потребности, независимо от избора на цветове в интериора на жилището ви.

Размери

Стикерът със слонче, име и сърчица се предлага в два размера - 80 на 35 и 100 на 43 сантиметра. Разликата в цената е незначителна, но веднъж приложена на стената, разликата в пространството, което се покрива може да е голямо.

Къде се поставя

Поставя се на стената, като зависи единствено от вас къде точно трябва да бъде. Стикерът се поставя най-често над бюрото или над креватчето, като това зависи единствено от вашите предпочитания.

Поддръжка

Стикерите за стена не изискват никаква подръжка. Веднъж поставени, те остават там докато вие не решите да промените дизайна на помещението. Ето защо те са едно чудесно решение, особено когато искате да постигнете ефект по отношение на дизайна, който да трае дълго във времето.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Стикер за детска стая - СЛОНЧЕ

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: S008
  • Наличност: На склад
  • 13.90лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.88 / 8 гласа

0 отзива / Напишете отзив