Боди със забавен печат Пътешествие из града

Бодитата, които ще откриете в нашия онлайн магазин Торбалан, не просто са с атрактивен и запомнящ се дизайн, но те също така са до голяма степен образователни и посредством всяка отделна щампа детето успява да обогати значително общата си култура и да натрупа нови знания. Предлагаме ви Боди със забавен печат "Пътешествие из града".

Боди със забавен печат "Пътешествие из града" - удобно и поучително

В онлайн магазина ни ще попаднете на една цветна палитра моделчета, които са олицетворение на различните звена, било то градските улици, морското дъно и прочие. Сигурно ви е правило впечатление как малчуганите успяват да запаметят в съзнанието си картинки, анимационни герои или щампи на дрехи. Гарантираме ви, че тази дрешка е в състояние да даде много ценни уроци на малкото ви съкровище. Признайте, че дори не сте подозирали за това, когато за пръв път сте видели Боди със забавен печат "Пътешествие из града"?!

Щампата представлява цял един пейзаж, в който присъстват автомобили, дървета, светещи светофари, завъртени и криволичещи улички, сгради и други. Ако си направите труда да посочите всеки елемент отделно, назовавайки го с името му, то бъдете сигурни, че много скоро детето ви ще е в състояние да го повтори по начина, по който вие сте му обяснили.

За това допринасят пъстрите цветове, използвани за изработката на щампата. Дори и след многократни изпирания те не губят своята яркост и наситеност. Единственото, което ви съветваме, е да следвате стриктно инструкциите, посочени върху етикета на дрешката. Боди със забавен печат "Пътешествие из града" е мини дизайнерско творение, което вашето дете задължително трябва да притежава.

 

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Боди със забавен печат Пътешествие из града

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: 547
  • Наличност: На склад
  • 17.95лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.29 / 7 гласа

0 отзива / Напишете отзив