Комплект семейни тениски и боди с щампа MR RIGHT/MRS RIGHT/MS ALWAYS RIGHT

Семеен комплект тениски и боди


Комплектът семейни тениски и боди с щампа MR RIGHT/MRS RIGHT/MS ALWAYS RIGHT е предназначен за всички членове на семейството. Неговата цена е 49 лева и включва дамска тениска за мама, мъжка тениска за татко и бебешко боди за бебчо. Трите дрехи в комплекта изглеждат поразително еднакви, като в същото време всяка от тях е съобразена с конкретните физически особености на всеки член от семейството.

Дамската тениска се предлага в 4 размера - S, M, L и XL. Тя е създадена така, че да прилепне към извивките на тялото и да ги подчертае по един доста женствен начин. Дрехата е съобразена с особеностите на женската фигура. Същото се отнася и за щампата. Тя има надпис на английски в черен цвят и щампа на алено червени женски устни.

Мъжката тениска също е с изключително високо качество, но тя се отличава с това, че е специално създадена за представителите на силния пол. Господата имат различни физически данни и тази блузка е създадена именно за да подчертае най-силните им страни. Щампата също е специално създадена за тях. Тя е написана на английски, както и дамската, но с тази разлика, че вместо устни на щампата са изобразени мъжки мустаци.

Комплектът семейни тениски и боди с щампа MR RIGHT/MRS RIGHT/MS ALWAYS RIGHT има и бебешко боди. То е изключително нежно като материя и много симпатично от гледна точка на дизайн. То абсолютно копира тениските за мама и за татко, така че е изключително симпатично. То се предлага в 8 различни размера и е подходящо за бебета на възраст между 0 и 30 месеца (2 години и половина).

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Комплект семейни тениски и боди с щампа MR RIGHT/MRS RIGHT/MS ALWAYS RIGHT

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: 066
  • Наличност: На склад
  • 46.90лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.53 / 19 гласа

0 отзива / Напишете отзив