Тениски за бащи и синове с щампа на английски език

Искате ли да направите подарък едновременно на баща и син? Може би става дума за вашия партньор и сина ви или за брат ви и племенника ви? А може би за най-добрия ви приятел и неговото момче? Тогава можете да разглеждате предложението на Торбалан, което за неустоимо ниска цена има за вас чудесни и много забавни решения. Едно от тях е комплектът тениски със забавен надпис на английски език "Me" и "Mini Me" за баща и син.

Как изглежда комплекта?

Дрехите от комплекта са напълно идентични. Те не се различават по нищо, освен по малката особеност в текста, която на български би звучала като "Аз" и "Малкия Аз". Това по един символичен начин иска да покаже тясната връзка между баща и син. Тениските изглеждат наистина страхотно. Те имат ясно подчертан спортен дизайн и са в бял цвят. Щампата е доста голяма, като нейното разположение е централно на лицевата страна на дрехата. Тениските са леко свободни, но само колкото да позволяват неограничена свобода на движение и със сигурност не са широки и раздърпани. Ръкавите също са леко свободни, защото предвид спортния стил на дрехата, тя може би често ще се използва за разходки в парка, спортни занимания и въобще за физическа активност на открито.

Размерите са подходящи за всеки

Дрехите от комплекта се предлагат в голямо разнообразие от размери. По отношение на бащата се предлагат 5 различни размера, които покриват на практика всички типове фигура, независимо дали става дума за по-дребничък мъж или за някой по-висок и по-едър. При децата има голям избор, защото именно те се променят най-много във височина. Можете да намерите по нещо както за съвсем малки момченца, така и за такива в пред юношеска възраст.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Тениски за бащи и синове с щампа на английски език

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: 282
  • Наличност: На склад
  • 30.30лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.43 / 7 гласа

0 отзива / Напишете отзив