Чаша с надпис за баба в червено

Винаги е толкова трудно да избираме подаръци. Всеки човек си има свой собствен индивидуален вкус, който почти винаги се отличава от този на останалите. Ако за вас нещо е красиво, то почти сигурно повечето хора ще имат друго мнение. Ето защо при избора на подаръци трябва да се стремим да спазваме две основни правила - подаръците да са ползваеми и да са достъпни като цена. Така едновременно няма да харчим много пари и ще сме сигурни, че това което сме купили ще се използва, защото е полезно. Без съмнение, това няма да бъде един от онези подаръци, които човек се чуди къде да тикне докато забрави напълно.

Чашата с послание за баба

Чашата за топли напитки с послание "Най-добрата баба" е чудесно решение по много причини. На първо място, чашата е изработена с много високо качество и от качествени материали и на второ място, тя е много достъпна за доба на всеки. Чашата е бяла на цвят, с обем 300 милилитра, което е стандартен обем за чаша за кафе, а дръжката е една и е странична за по-голямо удобство на този, който ще я използва.

Щампата

Щампата на чашата се отпечатва от двете страни на дръжката, така че ще може да се вижда от всички страни. Цветовете са много на брой, но основно преобладават нюансите на червено и зелено. Освен надписа, чашата е украсена и с цветни клончета, които се намират съответно под и над текста. Има и още нещо - самият текст може да се персонализира по адрес на друг човек. Така например, вместо най-добрата баба, може да пише най-добрата леля, майка, сестра и други.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Чаша с надпис за баба в червено

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: К015
  • Наличност: На склад
  • 15.00лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.17 / 6 гласа

0 отзива / Напишете отзив