Розово мини боди за кола

Розовото мини боди за момиченце е чудесен артикул за онези майки, татковци, баби и дядовци, които се возят с малкото си момиченце в колата всеки ден или поне от време на време. Това означава, че проявявате повее отговорност към ситуацията. Дрешката с надпис Принцеса в колата ще подобри интериора на вашия автомобил. Фината изработка и високо качество на използваните материали ще направят този артикул издръжлив във времето и ще можете да го използвате до тогава, докато вие не прецените, че е време да го махнете.

Каква е задачата на мини бодито?

Мини бодито не е предназначено за носене. Неговата задача е да е постави на прозореца на колата, като е важно да се вижда от останалите водачи в движението. Целта на това е да накара другите пътници да карат по-внимателно. Може би тук ще се опитате да оспорите и ще кажете, че това няма как да повлияе върху другите хора, но това не е съвсем така. Доказано е, че хората стават много по-внимателни на пътя когато знаят, че в колата до тях има малко дете.

Какви са размерите на мини бодито?

Тъй като мини бодито не е създадено за носене, то се предлага в наистина миниатюрни размери и няма номерация, за разлика от другите бебешки дрешки. То има големина от 10,5 на 18 сантиметра. Това го прави не по-голямо от човешка длан. По този начин то може идеално да пасне на прозореца на колата, като едновременно няма да скрива гледката към пътя, но няма да остане и незабелязано. За да го прикрепите към прозореца на колата не е необходимо много. Бодито е снабдено с вендузи, които имат за задача да го прикрепват към различни гладки повърхности.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Розово мини боди за кола

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: Б008
  • 8.00лв.
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.42 / 19 гласа

0 отзива / Напишете отзив