Мини боди за момиче със снимка

Декоративното мини боди за момиченце със снимка е един много привлекателен продукт, който може да ви радва всеки път когато седнете зад волана. Скроено по класически начин и притежаващо дизайн като всяко друго бебешко боди, то изглежда така сякаш е създадено само и единствено с цел да носи удобство и комфорт. То е бяло на цвят с розови орнаменти, което е разбираемо предвид това, че е създадено за момиченце. Има и възможност и за персонализация. За целта при поръчка трябва да ни изпратите снимка на вашето бебе, която ние след това ще поставим като щампа на лицевата страна на бодито. Около нея с розови букви ще бъде изписан надписът "бебе в колата".

А каква е целта на декоративното мини боди?

Макар и да изглежда изключително удобно и комфортно, декоративното мини боди е предназначено с цел да повиши сигурността на пътя. То не е създадено за носене и не може да бъде облечено. Причината за това е съвсем елементарна. Размерите на това боди са 10.5 на 18 см. Това означава, че то е не по-голямо от човешка длан. Да не говорим за това, че специалният отвор с копче, който е предназначен за подмяна на пелените, всъщност не е истински. Това с което бодито се отличава е, че върви в комплект с мини закачалка и вендузи, с които да се прикрепя към стъклото на колата. Това ще накара другите водачи в движението да бъдат много по-предпазливи, знаейки, че возите малко дете.

А няма ли да пречи бодито на видимостта?

Мини бодито е достатъчно голямо да се забелязва от останалите шофьори на пътя, но е и достатъчно малко за да не създава никаква пречка по-отношение на видимостта. Можете без проблем да го поставите на страничното или на задното стъкло на автомобила, така че да бъде видяно от хората които карат зад вас.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Мини боди за момиче със снимка

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: Б036
  • 8.00лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.75 / 12 гласа

0 отзива / Напишете отзив