Мини боди за момче

Ако наскоро ви се е родило малко момченце, вече знаете каква голяма отговорност е да си родител. Най-притеснителното от всичко е, че много често това да опазим детето си здраво и невредимо не зависи единствено от нас. Една такава ситуация е когато сме на път с колата. Колкото и да караме внимателно, винаги има риск свързан с поведението на останалите водачи на пътя. Можем да бъдем отговорни за собственото си поведение, но не и за това на другите шофьори.

Боди за момче с пате.

Ако искате да направите най-доброто за своя малчуган, бихте могли да си вземете едно от тези малки декоративни бодита за кола. Те са предназначени за поставяне на стъклото на колата, където се прикрепят с помощта на вендузи. Предназначението им е да сигнализират на другите водачи на пътя, че при вас се вози малко бебе, което, дори и да не ви се вярва, оказва силно възпиращо влияние и кара хората да шофират много по-внимателно. Този модел боди е изключително добро решение. Върху него има малка и забавна щампа на пате, а самата дрешка изглежда досущ като истинското боди което е предназначено за носене.

Размери

Мини бодито неслучайно се нарича така. То има размери от 10.5 на 18 см. Това го прави достатъчно голямо за да се вижда от другите шофьори но и достатъчно малко за да не пречи на гледката на водача към пътя. Приблизителните размери на декоративното боди с пате са колкото тези на човешката длан. Тази големина позволява бодито да се постави дори и на задния прозорец, като по-никакъв начин няма да ви пречи да виждате приближаващите се зад вас коли в огледалото за обратно виждане.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Мини боди за момче

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: Б010
  • 8.00лв.
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.50 / 12 гласа

0 отзива / Напишете отзив