Декоративно мини боди с надпис в син цвят Внуче в колата

Бебешкото мини боди с декоративни размери за момче е чудесен начин да направите своята кола по-сигурно средство за предвижване когато возите малкото и бебе вътре. Дрешката пристига при вас с надпис "Внуче в колата" и е предназначено за бабите и дядовците, които често возят малчугана на някъде. Надписът е син като освен него е изобразена и малка картинка на бебе момченце, което има биберон в устата и носи зелени пеленки и жълта блузка.

Размери на мини бодито за кола

Мини бодито за кола не случайно носи това име. То е с размери, които реално са толкова малки, че то не би могло да се облече дори и от най-малкото бебе. Точните мерки са 10,5 на 18 сантиметра, което по-скоро наподобява размерите на голяма ръкавица, от колкото на дреха предназначена за носене.

А какво е тогава предназначението?

Предназначението на това декоративно момчешко мини боди е да служи като предупредителен сигнал. То трябва да информира останалите участници в движението, и по-точно тези от тях, които са зад вас, че в колата ви има малко бебе. Това може и да ви се струва безсмислено, но всъщност е доказано, че всички хора проявяват много по-голямо внимание когато знаят, че в съседно превозно средство има малко дете.

Как се използва?

Декоративното мини боди се използва изключително лесно. То се поставя на видимо място, като най-често се за залепя на стъклото на колата. Питате се как става това? Не берете грижа. За това е добре помислено. Дрехата се прикрепя към стъклото с вендузи, а също така може и с малка закачалка, ако разбира се има къде да закачите дрешката.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Декоративно мини боди с надпис в син цвят Внуче в колата

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: Б020
  • 8.00лв.
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.89 / 9 гласа

0 отзива / Напишете отзив