Декоративно мини боди с надпис Принц в колата

Бебешкото декоративно боди с весел и закачлив надпис пристига при вас ако имате малко бебе и в се налага да пътувате често. Целта на това боди е да направи вашето придвижване по натоварените магистрали по-лесно и безопасно за вашето малко съкровище, разчитайки а ефекта, който тази мини дрешка предизвиква върху чувството за отговорност и предпазливост на хората.

Размерите

Тъй като тук говорим за мини боди, което има декоративен характер, а не е предназначено за носене, тази дрешка е с миниатюрни размери от съответно 10,5 на 18 сантиметра. Дрехата е с този размер за да може лесно и без проблеми да се постави на прозореца на колата или на място на което ще се вижда, но без да затруднява гледката.

Щампата

Щампата на този модел декоративно бебешко боди за кола пристига при вас с послание "Принц в колата". Тя е в синьо, като съответно е предназначена за момченца. Между текста е поставена и весела картинка на малко бебе, момченце, което носи жълта блузка и зелени пеленки. Дрешката се откроява именно с пъстротата на щампата и може да донесе много добро настроение на всеки, който я постави в автомобила си.

Постига се високо ниво на сигурност

Дрешката предлага много повече сигурност, отколкото можете да си представите. А обяснението не сложно. Просто когато поставите на прозореца на колата си тази бебешка декоративна дрешка, вие автоматично ще дадете сигнал на останалите шофьори около вас, че в колата има бебе и съответно те ще трябва да бъдат много по-внимателни. Дрешката можете да поставите на специална малка закачалчица, а самата закачалчица от своя страна се залепва към всякакви гладки повърхности чрез вендузи.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Декоративно мини боди с надпис Принц в колата

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: Б013
  • 8.00лв.
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.40 / 5 гласа

0 отзива / Напишете отзив