Декоративно мини боди с надпис Бебе в колата

Декоративното мини бебешко боди за момче е предназначено за постигането на по-високо ниво на безопасност за тези хора, на които често се налага да пътуват с малко бебев колата. Дрехата има за цел чрез поставяне на видимо място да накара участниците в движението да проявят по-голямо внимание и да избягват рисковото поведение, като по този начин се снижава до минимум риска от възникване на произшествие по вина на други участници в движението. Доказано е, че хората, които са забелязали това предупреждение на съседна кола внимават повече когато карат.

Размерите говорят сами за себе си

Размерите на мини бодито са едва 10,5 на 18 сантиметра. С тази големина дрешката по-скоро прилича на нещо, което е предназначено за обличане на кукла, но това не е проблем. Тези размери позволяват на декоративното боди да се постави на прозореца на колата с помощта на вендузи и по този начин да сигнализира, че в колата има бебе.

Щампата ще ви развесели

Щампата на бебешкото боди има весел привкус. Тя има изобразени един голям и един малък биберон, които са допълнени от надпис, който гласи "Бебе в колата!". Цветовете са предимно сини, но има и малко допълнителни краски в оранжево, жълто и зелено.

Кройка с класическо очертание

Мини бебешкото боди е много симпатично с това, че то действително имитира по един успешен начин истинското, което е предназначено за реално носене. Това мини боди има класическа кройка, но всъщност всеки елемент е съобразен просто с цел да предизвика усещане за прилика, а не за да се използва реално.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Декоративно мини боди с надпис Бебе в колата

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: Б023
  • 8.00лв.
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.44 / 18 гласа

0 отзива / Напишете отзив