Декоративно мини боди с име за момче

Може и да ви се струва силно преувеличено, но употребата на мини боди и поставянето на такъв предупредителен знак във вашия автомобил може значително да намали риск от възникване на пътно транспортни произшествия. Доказано е, че когато хората видят подобно предупреждение стават изключително внимателни и и това е защото се страхуват да не причинят някоя беля по пътищата. Знае се колко деликатни и крехки са децата и така ще предупредите предварително останалите водачи в трафика да проявят повишено внимание.

Щампата

Декоративното мини боди за кола е създадено за момченца. Това се подразбира от сините цветове, които са преобладаващи в щампата. Надписът гласи "(име) в колата", например "Михаил в колата", ако така се казва бебето. Разбира се вие сами избирате името и така се постига високо ниво на персонализация. Под името в средата на щампата има картинка на малко момченце, което стои с биберон в устата.

Кройката

Мини бодито има кройка, която като цяло е доста близка до класическата. Разликата е в това, че този модел е създаден специално за кола. Има вендузи, които позволяват дрехата да се прикрепя към различни гладки повърхности, което предпазва бебето от инциденти на пътя, тъй като предупреждава другите водачи по пътя, че във вашата кола има бебе Това бебешко боди е един вид предупредителен сигнал за околните да внимават.

Как се ползва?

Декоративното мини боди е създадено точно по модел на останалите бодита, но с тази разлика, че то има декоративни функции. Ползва се като се поставя на малка закачалка на прозореца на колата, която от своя страна се закрепя с щампа. Размерите му са 10,5 на 18 сантиметра, което го прави подходящо за поставяне навсякъде, без да пречи.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Декоративно мини боди с име за момче

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: Б012
  • 8.00лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.31 / 16 гласа

0 отзива / Напишете отзив