Декоративно мини боди с име и снимка за момче

Мини бодито за кола за момче е малка декоративна дрешка, върху предната част на която се мъдри голяма и пъстра щампа. Тя е съставена от две части - картинка и текст. Текстът гласи "Бебе в колата", като на мястото на думата бебе има опция да поставите името на вашето момченце. Казваме момченце, защото бодито е предназначено за момченца и именно по тази причина е и синият цвят на текста. Каринката от своя страна е снимка на вашето бебе, която вие трябва да ни изпратите за да поставим на избраната от вас дрешка.

Кройката

Кройката на това декоративно боди е класическа или поне близка до класическата, но с тази разлика, е то не е предназначено за носене. Дрешката изглежда така, сякаш си има всичко, а дори материята, от която е изработена е изключително приятна на допир. Дрешката има къси ръкавки и напълно покрива особеностите на истинското бебешко боди.

Предназначението

Предназначението на този модел боди е с помощта на вендузите, заедно с които се предлага или с малката закачалчица да прикрепите бодито на прозореца на вашата кола, като по този начин се счита, че ще можете да намалите опасността от инцидент на пътя. Смята се, че когато хората видят тази декоративна дрешка окачена някъде в превозното средство, те ще бъдат по-внимателни с вас и ще намалите реалния риск от попадане в инциденти заедно с бебето си.

Размерите

Размерите на дрешката са 10,5 на 18 сантиметра, което е причината да се нарича мини боди. Малките размери на бодито предполагат, че то може да се постави на различни места без да скрива гледката и без да създава вид на претрупаност или пък да пречи по какъвто и да било начин.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Декоративно мини боди с име и снимка за момче

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: Б039
  • 8.00лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.50 / 10 гласа

0 отзива / Напишете отзив