Детска пижама MASTER  С КОТЕ

Детската пижама е свръх важна част от облеклото и при покупката й родителите внимават изключително много, тъй като от нея до известна степен зависи дали сънят на малчуганите ще бъде пълноценен и лишен от каквото и да било неудобство или дискомфорт. Детска пижама MASTER С КОТЕ е един от моделите, които имаме удоволствието да ви представим.

Детска пижама MASTER С КОТЕ – защо да я добавим към детското гардеробче?

Пижамата, която създадохме с любов и внимание за най-малките попълнения в семейството ви успява да впечатли потребителите поради няколко основни причини. Няма как да пропуснем да споменем, че основната от тях е самият дизайн. Върху лицевата страна на горната част на дрехата за сън, сме щамповали сладко котенце, което вече е потънало в страната на сънищата. Така до известна степен се подканва и самото дете да прекрати с веселието и игрите и да се отдаде на релакс и почивка.

Сините цветове биват подбрани внимателно, така че да не се получи коктейл от нюанси. Те са преливащи и по този начин дизайнът на дрехата се превръща в още по-ослепителен. Меката на допир дреха създава усещане за наслада и комфорт. Размерите, в които изработваме детската пижама, са подходящи за деца на възраст между две и седем години.

Пижамата е лишена от сложно закопчаване, което позволява на малчуганите сами да сменят тоалета си преди сън. Двете части, от които се състои дрехата, са моделирани така, че да превърнат носенето в същинско удоволствие. Пижамата наподобява спортен екип, с тази разлика, че е много по-мека, фина и деликатна. Детска пижама MASTER С КОТЕ е страхотна инвестиция, за която уверяваме ви, че няма да съжалявате!

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Детска пижама MASTER С КОТЕ

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: P011
  • 14.90лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.43 / 14 гласа

0 отзива / Напишете отзив