Детска пижамка в екрю за момиче с цифри и име

Детска пижамка в екрю за момиче с цифри и име е перфектният начин да осигурите на детето си спокоен и непробуден сън. Всъщност какво по-хубаво от това детето ви да се буди всяка сутрин с усмивка на лице и грейнали очи?! Ние ви предлагаме висококачествено облекло за сън, в което несъмнено си заслужава да инвестирате парите си. Дрехата е перфектното дизайнерско творение, създадено с много любов и грижи за най-малките ни наследници.

Детска пижамка в екрю за момиче с цифри и име – подарък или изненада?

Моделът позволява да бъде закупен като подарък за най-малките дами в семейството ви или с него да изненадате нечие друго дете. Който и вариант да предпочетете, то няма да сгрешите. Наситените и ярки цветове са страхотна възможност да приковете невинните детски очички право към себе си. Името на детето ще бъде изписано в изключително красив лилав цвят и интересен шрифт. Цветовете няма да избледнеят дори и след многократни изпирания. Единствено ви съветваме да следвате стриктно инструкциите, посочени върху етикета на дрешката.

Едно от нещата, които превръщат това облекло за сън в уникално, е името на детето ви, което ние сме в готовност да изработим над самия надпис с цифри. Така вашата малка принцеса ще се чувства изключително специална и оценена, че е притежателка на дреха, създадена за самата нея.

Детска пижамка в екрю за момиче с цифри и име е покупка, за която със сигурност няма да съжалявате. Зарадвайте своето дете или това на ваши приятели и станете свидетели на грейнали от щастие детски очи, в които можете да прочетете безкрайната благодарност!

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Детска пижамка в екрю за момиче с цифри и име

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: P035
  • 14.90лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.50 / 12 гласа

0 отзива / Напишете отзив