Боди с надпис за момче Дреме ми на памперса

Бебешкото боди за момченца с надпис "Дреме ми на памперса" с усмихнато личице в стил емотикон е едно от най-симпатичните предложения на Торбалан. Уникалното при тази дрешка е нейната ведрост и оптимизъм, които струят по един безкрайно добродушен начин. Нейният класически стил и дизайн е изключително удобен за малките бебчовци, което се допълва и от това, че комфортната материя се изпира много лесно. В допълнение, дори и след многократни пранета плата и щампата ще останат напълно непроменени.

Много важно значение има и цената на бебешкото боди за момченца с надпис "Дреме ми на памперса" с усмихнато личице в стил емотикон. То се предлага на топ цена! Ние обаче разбираме колко е трудно за много родители да насмогнат с покупката на дрехи за детето, което постоянно расте и само след няколко месеца вече не може да се побере в нито една от дрешките си. Ето защо при нас имаме удоволствието да посрещнем клиентите с ниски цени, но и с качествени материали на изработка, които ще накарат бебчо да се чувства комфортно в своето малко боди.

Дрешката се предлага в 8 различни размера. То е подходящо както за новородени деца, така и за малчугани на възраст 30 месеца, което е приблизително около 2 годинки и половина. Всички осем размера се отличават един от друг с разлика от 6 сантиметра, което е достатъчно за да покрие нуждите на децата от дрешка за поне 3 - 4 месеца напред.

Бодито се предлага в два различни варианта по отношение на щампата - син и зелен. Това кой да изберете зависи от личните ви предпочитания. Същото се отнася и по отношение на ръкава. Дрешката може да бъде както с къс, така и с дълъг ръкав. Това означава, че може успешно да се ползва както през лятото, така и през зимните месеци.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Боди с надпис за момче Дреме ми на памперса

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: 011В
  • Наличност: На склад
  • 14.50лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.53 / 19 гласа

0 отзива / Напишете отзив