Бебешко боди за момче с надпис за ЧИЧО

Бебешкото боди с надпис предназначен за ЧИЧО е една от дрешките, които най-трудно могат да намерят еквивалент на пазара за детски дрешки. То е предназначено за малки момченца, като може да се намери подходящ размер за деца от 0 до 30 месеца или иначе казано за всички момченца до 2 години и половина.

Бебешкото боди с надпис предназначен за ЧИЧО е в бял цвят, а буквите по желание на клиента могат да бъдат в син или зелен цвят. То може да бъде също така с къс или дълъг ръкав, което зависи основно от сезона, през който го купувате. Обикновено късите ръкави се купуват за летните месеци, макар че ако у вас е много топло можете да купите дрешката с къси ръкави и през зимните месеци.

Надписът гласи "Имам най-добрия чичо!" което не се нуждае от конкретен повод, а може да намери приложение във всеки ежедневен контакт. За разлика от дрешките с по-конкретни надписи, които са предназначени за специални поводи, този вид боди може да се ползва винаги, когато искате да направите любимия чичо щастлив и горд с малкия си племенник!

Цената е смайващо ниска на фона на високото качество. Тези дрешки могат много интензивно да се ползват, перат и изсушат, без това да създава риск от амортизация. Платът е деликатен и нежен, но едновременно с това много здрав и устойчив. Същото е отнася и за цветовете. Те се запазват изключително свежи и ярки независимо колко време използвате дрешката.

Кройката е замислен така, че да предложи удобство във всеки аспект. Така например, в долния край има две малки копченца. Тяхната цел е да направят бодито възможно най-удобно при сменяне на пелени. Това не само спестява усилия, но подлага и на по-малко стрес малчугана.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Бебешко боди за момче с надпис за ЧИЧО

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: 040Б
  • Наличност: На склад
  • 14.50лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.67 / 6 гласа

0 отзива / Напишете отзив