Ивана бебешко боди за Иванов ден

Ако ви предстои да гостувате за Иванов ден при семейство, в което има бебенце с името Ивана, тогава ние от Торбалан имаме един супер продукт, който ще бъде изключително добре приет и ще предизвика много положителни реакции. Става дума за бебешко боди с щампа за Ивана, което съчетава атрактивна цена, топ качество и супер дизайн.

Дрехата

Бебешкото боди притежава класическа кройка. То се предлага с всички възможно екстри за този тип дреха, включително и със задължителния отвор с копчета в долния край на дрехата, който е много важен за бързата и лесна подмяна на пелените.

Плата и кройката

Кройката е много качествена и позволява изключителна свобода на движение. Дрехата е създадена така, че да подсигури максимално чувство за удобство и именно това е един от най-важните моменти за целта. Освен кройката, важна роля играе и плата, който представлява най-висококачествен и чист памук. Той позволява на кожата да остава суха, чиста и свежа.

Щампата

Основният акцент на дрехата е щампата, която заема по-голямата предна част от дрешката. Тя представлява текст, който гласи "Ивана - име велико", като текстът е декориран с елегантна озова лента, подчертаваща, че дрехата е създадена за момиченце. Освен това, към щампата е добавена и една елегантна корона, която е оцветена в нежен златист цвят.

Поръчката

Поръчката се извършва изключително улеснено, като единствено ви приканваме да бъдете внимателни в избора на размер. На таблицата под продукта можете да откриете информация за това колко е точната дължина и ширина в сантиметри на всеки един отделен размер, като по този начин е бъде сведена до възможния минимум вероятността за грешка.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Ивана бебешко боди за Иванов ден

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: 460
  • Наличност: На склад
  • 14.50лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.67 / 9 гласа

0 отзива / Напишете отзив