Чаша с надпис Тази коледа ще бъде незабравима с венец

Винаги с наближаването на коледните празници човек изпитва малко или много напрежение, което е породено от това, че има много неща за които трябва да се помисли и това не се изчерпва само с подготовката на гозбите и посрещането на гостите, но също и с избора на подаръци. Трябва да бъдем възможно най-внимателни, защото трябва да помислим едновременно за това да купим нещо, което ще се хареса на хората, но също и не е много скъпо. Това е трудна комбинация, но не е задължително невъзможно.

Какво ви предлагаме ние?

Бихме искали да представим на вашето внимание специалната коледна чаша с надпис "Тази Коледа ще бъде незабравима!". Тя е не само чудесен подарък, но може да се използва и като добавка към друг подарък, защото така ще бъде той по-цялостен и пълен. По този начин ще ме можете да постигнете ефекта, който очаквате. Ниската цена ще ви позволи да направите покупката без много да се колебаете, а качеството ще е гарантирано.

Как изглежда чашата?

Чашата е бяла на цвят и има една странична дръжка. От двете страни на дръжката е отпечатана коледната щампа. Тя представлява коледен венец, като текста изписан с черни букви във вътрешността на венеца. Цветовете са черно, зелено и червено, като това създава едно наистина приятно и топло коледно сещане.

Какви качества има чашата?

Чашата е едно чудесно решение не само защото е хубава и изгодна, но и защото е много здрава. Тя може да издържи на много висока температура. По тази причина тя е много подходяща за поставяне в микровълновата печка, а също така и за сипване в нея на врели течности с много висока температура, например при правенето на чай или кафе.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Чаша с надпис Тази коледа ще бъде незабравима с венец

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: К034
  • Наличност: На склад
  • 15.00лв.
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.67 / 15 гласа

0 отзива / Напишете отзив