Персонализирано боди със снимка по избор и надпис  Честит Юбилей, бабо!

Боди с надпис "Честит Юбилей, бабо!" и снимка


Персонализираното боди със снимка по избор и надпис "Честит Юбилей, бабо!" е едно от специалните предложения на Торбалан, които се предлагат за потребителите като боди за деца, което има определено предназначение.

Дрешката има за цел да бъде използвана като специално празнично облекло за юбилея на неговата любима баба. Както може би сами можете да си представите, баба най-вероятно ще изпадне във възторг от този толкова мил жест.

Не бива обаче да се притеснявате. Това че дрешката е създадена със специален повод ни най-малко не означава, че бебо няма да може да я използва през останалото време. Всъщност, тази дреха е изключително удобна и тя може да намери много голямо приложение в ежедневието, независимо дали за игра или за разходки, а защо не и за някой друг повод.

Качественият плат и щампа няма да избледнеят или да се износят, така че това не бива да ви притеснява. Дрешката ще остане в отлично състояние за цялото време, в което е все още по мярка на бебо.

Както знаем, децата растат много бързо. Ето защо персонализираното боди със снимка по избор и надпис "Честит Юбилей, бабо!" е на разположение срещу само 12 лева. По този начин вие няма да се косите за това, че сте похарчили твърде много.

При поръчката трябва да избирате внимателно за да попаднете на точния за вас модел, защото не всеки от 8-те размера ще бъде комфортен за бебчо. Трябва да се съобразите с неговата възраст и ръст в сантиметри, защото само така ще намерите дрешка, в която да се чувства идеално. И не забравяте още нещо - важно е да прикачите файл с ваша снимка, защото само така ще можем да персонализираме дрешката като поставим на нея снимка на вашето семейство.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Персонализирано боди със снимка по избор и надпис Честит Юбилей, бабо!

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: 186
  • Наличност: На склад
  • 14.50лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.33 / 6 гласа

0 отзива / Напишете отзив