Розово мини боди за момиче с биберон и шишенце

Чували ли сте за декоративните мини бодита със забавни надписи и щампи? Ако несте нека ви разкажем на кратко за какво става дума и ви представим едно от най-добрите предложения, на цена, която няма да откриете в друг магазин за детски стоки.

Какво представлява декоративното боди?

Декоративното боди, наричано още мини боди, е артикул, който е предназначен не за носене, а за да се постави на стъклото на автомобила, например отстрани, с което да се сигнализира на останалите водачи в движението, че в колата при вас има малко бебе. Това е още една допълнителна предпазна мярка, която, макар че не струва скъпо, може да окаже много голямо влияние върху сигурноста. Колкото и да ви изглежда невероятно, нещо подобно може да накара много хора да ви направят път с автомобилите си докато шофирате.

Как изглежда?

Дрешката е създадена за да се ползва за кола, в която се вози момиченце. Цветовете са в бяло и розово. Има надпис, който гласи "Бебе в колата", като освен това има щампа на биберон и шише за мляко. Дрешката носи настроение и в същото време е доста нежна и симпатична. Тя със сигурност ще бъде забелязана от останалите участници в движението. Въпреки това, тя няма да ви пречи. Поставена на стъклото на автомобила, независимо дали на задното стъкло или от страни, тази малка декоративна дрешка няма да спира гледката към пътя, защото тя заема площ не по-голяма от една човешка длан. Размерите на декоративното боди са едва 10,5 на 18 сантиметра.

Как се поставя?

Дрешката се прикрепя към прозореца посредством вендузи, които се закрепват здраво към всякакви гладки повърхности. Това няма да нарани стъклото и ще позволи да махнете декоративната дрешка от прозореца когато тя вече не ви е нужна само с една движение.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Розово мини боди за момиче с биберон и шишенце

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: Б021
  • 8.00лв.
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.50 / 20 гласа

0 отзива / Напишете отзив