Розово мини боди за кола с надпис

Колкото и да внимаваме на пътя когато шофираме, винаги има риск от страна на останалите водачи. Винаги в движението могат да се видят хора, които проявяват по-безотговорно поведение и поставят в риск своята сигурност и тази на останалите водачи. За да се справим с този проблем поне в известна степен, ние трябва да караме по някакъв начин останалите хора на пътя да се замислят за поведението си и поставянето на мини боди на страничния или на задния прозорец на колата е едно добро решение. Така освен на вашето собствено внимание, вие можете да разчитате и на по-отговорно поведение от страна на останалите водачи.

Какво представлява момичешкото мини боди?

Момичешкото мини боди е декоративна дрешка в бяло и в розово, която има за цел да привлече вниманието върху това, че возите бебе в колата. В случая, тъй като бодито е за момиченце, вашата малка внучка, дъщеричка или защо не сестричка. Дрешката е с размери 10,5 на 18 сантиметра, което наподобява големината на човешка ръка. Това гарантира, че няма да заема много място. Това е важно, защото обикновено този артикул се поставя на прозореца на колата от страни или на задното стъкло, така че трябва да се внимава да не се скрива гледката към пътя.

Как става прикрепването?

Макар че наподобява поразително на истинско бебешко боди, този аксесоар всъщност е снабден с вендузи, които са създадени с цел да се прикрепва към стъклото на колата и да стои там неподвижно и да се маха когато не желаем вече да стои там. В същото време, само с едно просто движение може да се премахне този артикул ако решите, че вече не ви е необходим.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Розово мини боди за кола с надпис

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: Б016
  • 8.00лв.
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.00 / 6 гласа

0 отзива / Напишете отзив