Розово мини боди за кола с име

Ако редовно се налага да пътувате с малко дете в колата, вие знаете, че това създава известни рискове. Знаете, че поведението на много хора е безотговорно на пътя и дори да се опитвате да бъдете безгрешни, това при всички положения не е съвсем достатъчно, защото на пътя има и други участници в движението.

Какво представлява мини бодито?

Мини бодито е един аксесоар, който не е предназначен за обличане и за носене. Неговото място е в колата, където с помощта на мини закачалка и вендузи се прикрепва към гладката повърхност на стъклото и така прави вашето пътуване по-безопасно. Освен това дрешката има и стилен дизайн. В този случай говорим за мини боди за момиченце, което се подразбира от розовите цветове. Щампата представлява малко момиченце с биберон, а с розови букви се изписва надписът "Бебе в колата" като думата "бебе" може съответно да се замени и с надпис с името на вашето дете. За целта при поръчката трябва да напишете името на дъщеря си на посоченото за това място.

Ефективно ли е мини бодито?

Мини бодито за кола по ефективност се доближава до предупредителните стикери, които поясняват, че в колата се вози бебе. За да направим сравнение трябва да кажем, че и в двата случая останалите водачи в движението стават в пъти по-внимателни и предпазлив, защото всеки изостря вниманието си когато има риск да застраши здравето на дете. Със сигурност това ще направи останалите шофьори по-внимателни към вас.

Пречи ли на видимостта?

Тъй като хората поставят мини бодито на прозореца на колата съвсем естествено възниква въпроса дали то не пречи на видимостта. Отговорът е не, защото мини бодито заема съвсем малка площ, която е малко по-голяма от тази на човешката длан.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Розово мини боди за кола с име

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: Б001
  • 8.00лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.44 / 18 гласа

0 отзива / Напишете отзив