Мини боди за момиче със снимка и име

Ако наскоро ви се е родило внуче или дете може би сте забелязали колко по-трудно е всичко, което досега сте правили с лекота. Нека да вземем за пример шофирането. С бебе в колата то вече трябва да бъде много по-внимателно и грешки са недопустими. Важно е да постигнете максимално ниво на сигурност защото дори и при лека злополука малкото дете може да пострада.

Декоративно мини боди за момиче.

Ако искате да направите шофирането по-спокойно и безопасно, това може да стане и то без да харчите много пари. Само няколко лева може да ви струва удоволствието да закупите декоративно мини боди за момиче с весела щампа на лицевата страна. Текстът на щампата гласи "бебе в колата", като има опция думата бебе да бъде заместена от името на детето. За да постигнете още по-висока персонализация и за да изглежда бодито изцяло според вашите нужди бихте могли при поръчката да добавите и снимка на вашето малко момиченце, която да бъде отпечатана на лицевата страна на дрешката.

Предназначение на декоративното мини боди

Макар и създадено с поразителна прилика, мини бодито всъщност се отличава много от истинските бодита. Основната разлика е в това, че то не е предназначено за носене, а за поставяне на прозореца на колата. Ето защо са и неговите малки размери от едва 10.5 на 18 см. Мини бодито е предназначено за поставяне на прозореца на автомобила, като това може да бъде както страничен, така и заден прозорец на колата. Малките му размери няма да попречат на видимостта за шофьора, като от поставянето на бодито ще има единствено ползи. Другите участници в движението ще знаят че в колата при вас има малко дете и така ще бъдат много по-предпазливи.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Мини боди за момиче със снимка и име

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: Б035
  • 8.00лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.60 / 5 гласа

0 отзива / Напишете отзив