Мини боди за момиче в розов цвят

Ако на скоро ви се е родило бебе или пък сте станали баба или дядо, вече знаете, че това върви в комплект с изключително много отговорности. В грижата за малко дете трябва да се стараем и да внимаваме много повече, отколкото за всяко друго нещо. В съвременния натоварен начин на живот често се налага да пътуваме с кола до едно или друго място и нерядко трябва да вземем детето с нас. И тук идва мястото на малкото декоративно мини боди в розов цвят и надпис бебе в колата.

Какво е неговото предназначение?

Функцията на този тип декоративни дрешки е много проста за обяснение. Те имат за ел да направят пътуването с малко бебе в колата малко по-безопасно. А как точно ще стане това? Декоративното боди за момиченце е в комплект с мини закачалка и е снабдено с вендузи. Целта на всичко това е да позволи лесно и бързо прикрепване към гладка повърхност, основно върху стъкло. Идеята е, че ще можете да поставите мини бодито на страничното или на задното стъкло на колата. По този начин вие ще предадете послание на останалите участници в движението, че с вас се вози малко бебе. Дори и да не ви се вярва, това оказва много силно влияние върху останалите водачи в движението, карайки ги да бъдат много по-предпазливи на пътя. Все пак за да пътувате безопасно не сте отговорни само вие, но и останалите шофьори.

Как изглежда мини бодито?

Декоративното мини боди прилича на всяко друго бебешко боди, но с тази разлика, че няма как да бъде носено. Причината е основно в неговите размери. Макар и да е изработено от качествени материали и да имитира истинско боди в най-малки детайли, то все пак има размери от едва 10.5 на 18 см.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Мини боди за момиче в розов цвят

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: Б014
  • 8.00лв.
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.44 / 9 гласа

0 отзива / Напишете отзив