Мини боди за кола в лилаво

Мини бодито или както още го наричат "декоративно боди" е подходящо за всеки родител (или пък защо не баба и дядо), който редовно пътува с колата по работа, при което се налага да взима и бебето. Този модел, който ви предлагаме сега, има за цел да повиши сигурността за вас, което става чрез поставянето му на страничния и заден прозорец на колата. То няма да ви пречи да виждате пътя, но ще се вижда от останалите шофьори, което е една добра причина за тях да бъдат по-предпазливи.

Какво представлява?

Декоративното бебешко боди с надпис "Бебе в колата" има класическа кройка. Този модел е в лилаво, което го прави приблизително еднакво подходящ както за момченце, така и за момиченце. В лилаво обаче са само кантовете и щампата, докато преобладаващата останала част от бодито е в бяло. Дрешката изглежда така, сякаш ей сега може да бъде облечена, но всъщност тя има съвсем друго предназначение.

Какво е целта на декоративното боди?

Декоративното боди има за цел да служи не за облекло, а по-скоро като предупредителен знак и стикер, който да накара останалите участници в движението по пътищата да проявят повече внимание и разбиране, имайки предвид, че във вашата кола има малко бебе. Това, колкото и да ви се струва безсмислено, всъщност е от изключително значение и прави шофирането за вас малко по-малко рисково, което разбира се н бива да ви кара да се отпуснете прекалено.

Какви са реалните размери на бодито?

Това декоративно мини боди всъщност не може да се облече, защото то е голяма приблизително колкото една човешка длан. То има мерки от около 10,5 на 18 сантиметра, което го прави възможно за обличане единствено от кукла за игра, но не и от истинско дете.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Мини боди за кола в лилаво

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: Б004
  • 8.00лв.
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.17 / 12 гласа

0 отзива / Напишете отзив