Мини боди за кола с надпис за момиче в розово

Това декоративно мини боди е още един добър начин да повишите сигурността в колата, защото това е от огромно значение когато возите малкото си дете или внуче. В такива ситуации не бива да се правят компромиси, особено когато сава въпрос за нещо, което струва само няколко лева, какъвто е случаят с това декоративно боди.

Как изглежда бодито?

Този модел декоративно мини боди е създадено за момиченце. То е в бял цвят с много на брой декоративни розови орнаменти. В средата на дрешката отпред е отпечатана голяма щампа на бебче, което странно е застанало с главата надолу, без да разбира какво се случва и гледайки много учудено. Надписът около щампата гласи "Бебе в колата" и е предназначен за останалите участници в движението. Бодито е качествено изработено с добри материали и класическа кройка. То изглежда наистина много симпатично, което е жалко, защото то всъщност не е създадено за носене.

Как се ползва тогава бодито?

Декоративното бебешко мини боди е в комплект с мини закачалка и вендуза. То е предназначено за поставяне на прозореца на колата, независимо дали на страничното стъкло или на задното стъкло на колата. Целта му е да се постави на удобно за виждане място и да каже на хората "Хей, карайте внимателно, возя бебе!"

Размерите на мини бодито

Когато чувате, че става дума за мини боди или за декоративно боди, най-вероятно започвате да добиват представа за това, че дрешката е наистина малка. Тя има размери от едва 10,5 на 18 сантиметра, което означава, че тя не е много по-голяма от човешка длан. Това е достатъчно малко като размер за да може да се постави на прозореца на колата без да пречи на гледката, но е и достатъчно голямо за да се забелязва от хората, които карат например зад вас.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Мини боди за кола с надпис за момиче в розово

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: Б015
  • 8.00лв.
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.50 / 14 гласа

0 отзива / Напишете отзив