Мини боди със снимка за момче

Ако наскоро ви се е родил син и се притеснявате от това, че се налага често да возите детето в колата, тогава не сте единствените. При натовареното движение по пътищата повечето родители изпитват подобни опасения. За да намалите риска от произшествие по вина на други водачи, бихте могли да поставите на стъклото в колата декоративно мини боди, което да подсказва, че в колата има бебе. Колкото и да звучи неочаквано, това определено ще накара повечето шофьори около вас да шофират с повишено внимание към вас.

Щампата

Щампата на декоративното боди за момче заема по-голямата предна част от мини бодито. Тя представлява снимка на вашето дете, която вие сами трябва да ни изпратите при поръчката, след което ние ще я отпечатаме върху поръчаната от вас дрешка. За целта не бива да забравяте да прикачите файла от посоченото място, защото в противен случай ние няма от къде да намерим снимката. Тя е оградена в син кант, което подчертава, че бодито е предназначено за момченце. Над щампата със снимката има голяма, но много симпатична синя панделка.

Размери

Тъй като мини бодито не е предназначено за обличане, едва ли ще ви изненадат неговите размери. Те са приблизително 10.5 на 18 см., което прави бодито достатъчно голямо за да се вижда от останалите участници в движението, но без в същото време да пречи на вашата собствена видимост към пътя. Големината на дрешката е приблизително колкото човешка ръка.

Как се прикрепва?

Мини бодито се прикрепва към страничното или задно стъкло на колата посредством специално създадени за това вендузи. Ако желаете то просто да се закачи някъде, тогава няма проблем, защото то се предлага в комплект със специална мини закачалка.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Мини боди със снимка за момче

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: Б037
  • 8.00лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.40 / 20 гласа

0 отзива / Напишете отзив