Декоративно мини боди с Ваша снимка

Ако имате скоро родено бебе, което още е изключително крехко и мъничко, важно е да знаете, че по време на път трябва да обърнете специално внимание и да се постараете всичко да бъде максимално обезопасено. Цялата работа е в това, че малките бебчета са твърде крехки и трябва да се грижите за тях с повишено внимание. Ако имате малко момченце, а ви се налага да пътувате често, може би трябва да помислите да си закупите този модел бебешко боди.

Щампата

Щампата на този модел мини бебешко боди за кола предлага възможността да поръчате щампа с облика на вашето собствено бебе. За целта е много важно да прикачите снимка на бебето при поръчката, защото иначе ние няма от къде да намерим такава за да я поставим на лицевата страна на бодито. Освен това, снимката е оградена със синя рамка, което прави бодито много подходящо за малки момченца. Освен това към щампата има поставено малко самолетче и малко хеликоптерче, които я правят по-свежа и забавна.

Защита

Оновното предимство и предназначение на бебешкото боди за кола обаче е това, че то е създадено с цел да намали максимално много рисковете от възникване на неприятни ситуации на пътя. Така например, бодито е снабдено с вендузи, които да предпазват от случайното му изплъзване и измъкване от кошчето докато се вози в автомобила с вас. Да не пропускаме да отбележим и това, че материята е изключително мека и комфортна, което прави пътуването на дълги разстояния по-леко и по-малко стресиращо за децата.

Размери

Този модел бебешко боди е "мини", което означава, че то е предназначено само и единствено за най-малките деца. То няма различни размери, от които да се избира, тъй като именно най-малките са най-уязвими.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Декоративно мини боди с Ваша снимка

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: Б038
  • 8.00лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.44 / 18 гласа

0 отзива / Напишете отзив