Декоративно мини боди с надпис в розов цвят Внуче в колата

Налага ли ви се често да пътувате заедно със своето внуче в колата? А ако то е бебенце знаете ли, че е добре да вземете и допълнителни предпазни мерки за да можете максимално много да го защитите от опасностите, които дебнат на пътя?

Декоративно мини боди

Покупката на декоративно мини боди е много добро решение за да защитите възможно най-много малчуганът. Моделът, който ви представяме тук е предназначен за момиче, но не е създаден за носене. Това става очевидно когато видите размерите на бебешкото боди. На практика, то достига едва 10,5 на 18 сантиметра, което е приблизителният размер на не голяма кукла.

Предназначение

Предназначението на мини бодито е да се постави на прозореца на колата с помощта на специално създадените за това вендузи. Целта е да се предизвика внимание в околните водачи на превозни средства за да бъдат те по-внимателни знаейки, че пътувате с малко бебе. По този начин мини бодито играе ролята на предупредителен сигнал. Имайки предвид изключително ниската му цена, мини бодито е идеално решение за намаляване риска от злополуки, предизвикани от други участници в движението.

Изключителен дизайн

Предназначено за момиченце, мини бодито има прекрасни цветове, които варират в различни нюанси на розовото. Дрешката е копие на истинско бебешко боди с класически дизайн, като единствено малките му размери издават, че не е създадено за носене. Бодито е предимно бяло, а розовите нюанси, за които споменахме са един декоративен елемент, който придава усещане за нежност. На щампата е изобразено бебе, момиченце, което странно как е застанало с главата надолу, гледайки недоумяващо. Това придава на мини декоративното боди забавен вид и го прави да излъчва положително настроение.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Декоративно мини боди с надпис в розов цвят Внуче в колата

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: Б033
  • 8.00лв.
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.54 / 13 гласа

0 отзива / Напишете отзив