Декоративно мини боди с надпис в лилаво

Търсите ли мини бебешко боди за кола за момиченце? Искате ли то да изглежда автентично и да приковава вниманието на участниците в движението, но все пак да не закрива видимостта от прозореца на колата?

Цветове и щампа

Мини бодито е доминирано от два цвята - бяло и лилаво, като към това е добавена и нежна нотка в розови нюанси. Това прави дрешката подходяща най-вече за момиченца. Щампата изобразява малко бебе с лилава дрешка и с биберон в устата. Бебето очевидно е момиченце, а в косата ми има поставено малко цветенце. Дрешката има лилаво розов надпис, който отправя предупредителното послание "Бебе в колата!".

Приложение и използване

Предвид своите размери, мини бебешкото боди за кола не е създадено за да се носи, а за да се постави на прозореца на колата с помощта на мъничката закачалчица и вендузите. Така дрешката ще се прикрепи идеално. Целта е да бъде забелязана от останалите участници в движението и по този начин да карат те по-внимателно. Идеята е да ги информирате, че имате бебе в колата с вас и трябва да са по-внимателни.

Миниатюрни размери, но голяма полза

Бебешкото боди за момиченце за кола е с наистина миниатюрни размери, но това по никакъв начин не го прави неефективно. Макар и с размери от едва 10,5 на 18 сантиметра, то наистина е много ефективно и със сигурност намалява риска от пътно транспортни произшествия с други водачи на пътя. Причината е, че намалява вероятността да се сблъскате с друга кола поради изостреното внимание, което предизвиква вида на бебешката дрешка.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Декоративно мини боди с надпис в лилаво

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: Б009
  • 8.00лв.
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.50 / 16 гласа

0 отзива / Напишете отзив