Декоративно мини боди с име за момиче

Създадено за най-малките, това боди за пътуване е още едно стъпало към постигането на по-голяма безопасност за вашето малко бебе. Този модел бебешко боди за момиченце е на разположение само в един единствен размер и може би това е неговият единствен недостатък. То не се предлага за по-големи бебета, а само за новородени малчугани. Именно те са най-уязвими и за тях пътуванията трябва да са най-добре подготвени.

Щампата е в розово

Щампата на този модел мини боди за кола за момиче е в преобладаващо розови цветове, които типично се свързват с момичешки нюанс. Щампата изобразява малко бебе, момиченце, което има биберон и малко розов цвете на главата. Дрехата на бебето от щампата също е розова, защото само така ще се получи пълен синхрон. Самата дреха е бяла, но има кантове и орнаменти, които също са в розов цвят, защото така цялата дреха е в тон и нищо е изглежда излишно или не на място

По-добро ниво на сигурност

Може би тук ще се зачудите как е възможно едно толкова малко нещо, каквото е бебешката дрешка, да повиши нивото на сигурност при пътуване, но това определено е възможно. Не бива да забравяте, че самото боди не е създадено само за да бъде красиво, макар че добрият му вид може доста да ви заблуди. Истинската му цел е да направи пътуването по-безопасно. Самата дрешка има опции за прикрепване към столчето или кошчето, на което стои бебчо. Има вендузи, които имат за цел да осигурят по-високо ниво на сигурност, тъй като с тяхна помощ бебчо няма да се изхлузи от мястото си и да се нарани.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Декоративно мини боди с име за момиче

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: Б018
  • 8.00лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.67 / 6 гласа

0 отзива / Напишете отзив